0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel rond industrieel Linus

Sale
250,- 190 24% Je bespaart € 60,00
Productomschrijving
Op zoek naar een salontafel rond industrieel? Deze salontafel bestaat uit twee stuks, die perfect bij elkaar passen. Salontafel rond industrieel Linus is niet alleen compact, maar ook handig. Je kunt het tweede kleinere salontafeltje namelijk onder de grote ronde salontafel schuiven. Zo houd je ruimte over wanneer je plek te kort komt of wanneer je moet stofzuigen bijvoorbeeld, maar heb je genoeg blad wanneer je bijvoorbeeld visite hebt. Deze robuuste salontafel is mooi afgewerkt.

De salontafel rond industrieel Linus bestaat uit twee tafels met een zwart gelakt onderstel en een blad als houtmozaïek. Door de combinatie van donker hout en zwart, is dit het perfecte meubel voor in een industrieel interieur. Bestel deze salontafel rond industrieel snel op onze webshop of kom langs in één van de winkels en bekijk onze industriële salontafels daar. In ons assortiment hebben we een aantal ronde salontafels en bijzettafels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 46-36 cm
Lengte
: 53-40 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 53-40 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel rond industrieel Linus vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.