0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bijzettafel rond hout Unique

140,-
Productomschrijving
Deze salontafel rond van hout komt in een set van twee. De bovenbladen zijn van hout en de dunne poten zorgen voor een uniek effect. Deze salontafels zijn speels en uniek. En zouden ook kunnen dienen als bijzettafels. Maar ook als salontafels is deze salontafel rond van hout een echte musthave. Door het open karakter en de dunne poten, oogt jouw woonkamer ruimtelijker met deze salontafels, dan wanneer je een salontafel met massieve poten aanschaft. En door de houten bovenbladen, krijgt jouw woonkamer een natuurlijke uitstraling. Ook nog op zoek naar decoratie om jouw zithoek gezelliger mee te maken? Kijk dan eens bij onze lampen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 52 cm
Breedte
: +/- 50 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 50 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bijzettafel rond hout Unique vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.