0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Ovaal

520,-
Productomschrijving
Deze unieke salontafel ovaal geeft een speelse uitstraling aan jouw zithoek. Zo'n salontafel zie je niet vaak! Deze salontafel gemaakt van hout en metaal geeft daarnaast een industrieel tintje aan de woonkamer. Mooie materialen voor in jouw ruimte. Een salontafel ovaal zorgt ook voor meer bovenblad, zodat je meer spullen kwijt kunt op je salontafel. Daarnaast is het ook nog eens een echte blikvanger, omdat je zo'n salontafel niet vaak ziet. Het is echt een uniek item! Deze salontafel ovaal is ideaal te combineren met een bank met zwarte poten, of een cognackleurige hoekbank. Kijk bij onze banken, om jouw zithoek compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 35 cm
Diepte
: 70 cm
Breedte
: 140 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Eindhoven
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.