0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Levis

185,-
  • Spaanplaat - IDZ_Hoogglans wit
Productomschrijving
Salontafel Levis is heel compact en praktisch. Precies wat je zoekt in een salontafel. Deze salontafel heeft onderin opbergruimte. De glazen legplank onderin scheidt de opbergruimte in twee vakken. Zo kun je nóg meer spullen kwijt in deze salontafel, zoals bijvoorbeeld tijdschriften of een laptop. De salontafel Levis is leverbaar in een eiken kleur en in hoogglans wit. Zo kun je zelf kiezen of je de moderne variant van deze salontafel wil, dus de hoogglans witte salontafel. Of kies voor de meer landelijke uitvoering, met de eiken kleurige salontafel. Ook nog op zoek naar een mooie bank om jouw woonkamer compleet te maken? Neem dan eens een kijkje in ons ruime assortiment.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 120 cm
Diepte
: 60 cm
Hoogte
: 43 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Levis vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.