0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Goldia

Sale
225,- 160 29% Je bespaart € 65,00
Productomschrijving
Salontafel Goldia is super modern. Toch heeft deze salontafel een leuk design, dat speels overkomt. Het bovenblad is uitgevoerd in glas. Wat makkelijk is in onderhoud. De salontafel heeft een kleine plank onder het bovenblad, waar je ook nog spullen kwijt kunt. Deze salontafel is beschikbaar in drie kleuren. Oud Eiken zorgt voor een mix van modern en landelijk, met warme tinten. De kleuren hoogglans wit en zwart zorgen voor en nóg modernere uitvoering. Deze laatste twee kleuren zijn verkrijgbaar voor een kleine meerprijs. Houd je heel erg van modern? Kijk dan ook eens bij onze bartafels, om jouw eethoek compleet in te richten in moderne stijl.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 120 cm
Breedte
: 70 cm
Hoogte
: 44 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Goldia vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.