0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Salontafel Goldia

140,-
Productomschrijving
Salontafel Goldia is super modern. Toch heeft deze salontafel een leuk design, dat speels overkomt. Het bovenblad is uitgevoerd in glas. Wat makkelijk is in onderhoud. De salontafel heeft een kleine plank onder het bovenblad, waar je ook nog spullen kwijt kunt. Deze salontafel is beschikbaar in drie kleuren. Oud Eiken zorgt voor een mix van modern en landelijk, met warme tinten. De kleuren hoogglans wit en zwart zorgen voor en nóg modernere uitvoering. Deze laatste twee kleuren zijn verkrijgbaar voor een kleine meerprijs. Houd je heel erg van modern? Kijk dan ook eens bij onze bartafels, om jouw eethoek compleet in te richten in moderne stijl.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 44 cm
Lengte
: 120 cm
Breedte
: 70 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Goldia vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.