0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Salontafel Goldia

140,-

Productomschrijving

Salontafel Goldia is super modern. Toch heeft deze salontafel een leuk design, dat speels overkomt. Het bovenblad is uitgevoerd in glas. Wat makkelijk is in onderhoud. De salontafel heeft een kleine plank onder het bovenblad, waar je ook nog spullen kwijt kunt. Deze salontafel is beschikbaar in drie kleuren. Oud Eiken zorgt voor een mix van modern en landelijk, met warme tinten. De kleuren hoogglans wit en zwart zorgen voor en nóg modernere uitvoering. Deze laatste twee kleuren zijn verkrijgbaar voor een kleine meerprijs. Houd je heel erg van modern? Kijk dan ook eens bij onze bartafels, om jouw eethoek compleet in te richten in moderne stijl.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Lengte
: 120 cm
Breedte
: 70 cm
Hoogte
: 44 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Goldia vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.