0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel glas Alida

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Salontafel glas Alida is een mooie en moderne salontafel en een echte aanrader wanner je van een salontafel van glas houdt. Deze salontafel bestaat namelijk uit een glazen bovenblad en een glazen legplank. Daardoor heb je extra opbergruimte én ook nog genoeg plek voor je hapjes en drankjes. Deze salontafel van glas is rechthoekig van vorm en is verkrijgbaar in de kleuren hoogglans wit en oud eiken. Je kunt dus zelf kiezen of je voor de ultra moderne variant gaat en voor hoogglans kiest, of je gaat voor wat landelijker en kiest oud eiken. Kijk ook eens voor andere glazen meubels, zoals bijvoorbeeld de serie Oceane.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 60 cm
Hoogte
: 42 cm
Lengte
: 100 cm
In Showroom
: Nee
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.