0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Formula X Salontafel

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Formula X Salontafel vind je hieronder.
Productomschrijving
De Formula X salontafel is uitgevoerd met een Lamulux bovenblad en industriële metalen poten. Door de aangebrachte houttekening, -kleur, -diepte en -structuur voelt en oogt Lamulux als echt hout! Het heeft een hoge kleurechtheid en is krasbestendig. Daarnaast is het ook nog eens gebruiksvriendelijk. De X-poten zorgen voor een stoer tintje. Je hebt de keuze uit een zwart of wit onderstel. De salontafel is leverbaar in vier heel mooie hout kleuren: Cloud, Natuur, Orient en Mokka. Al deze kleuren zijn stijlvol en chic. Én al deze kleuren geven een natuurlijk tintje aan de salontafel. Deze tafel is ook beschikbaar als salontafel met U-poten. Kijk voor deze variant hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 40 cm
Gewicht
: 35 kg
Lengte
: 135 cm
Breedte
: 67 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.