0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Formula X Salontafel

345

Productomschrijving

De Formula X salontafel is uitgevoerd met een Lamulux bovenblad en industriële metalen poten. Door de aangebrachte houttekening, -kleur, -diepte en -structuur voelt en oogt Lamulux als echt hout! Het heeft een hoge kleurechtheid en is krasbestendig. Daarnaast is het ook nog eens gebruiksvriendelijk. De X-poten zorgen voor een stoer tintje. Je hebt de keuze uit een zwart of wit onderstel. De salontafel is leverbaar in vier heel mooie hout kleuren: Cloud, Natuur, Orient en Mokka. Al deze kleuren zijn stijlvol en chic. Én al deze kleuren geven een natuurlijk tintje aan de salontafel. Deze tafel is ook beschikbaar als salontafel met U-poten. Kijk voor deze variant hier.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 40 cm
Gewicht
: 35 kg
Lengte
: 135 cm
Breedte
: 67 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Formula X Salontafel .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Formula X Salontafel vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.