0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Salontafel Formula U

345

Productomschrijving

Salontafel Formula U is een mooie industriële salontafel met U poten. Het bovenblad is gemaakt van Lamulux, materiaal dat oogt als echt hout, omdat er een houtstructuur en nerven op zijn aangebracht. Het is makkelijk schoon en intact te houden en het is krasbestendig materiaal. De salontafel is beschikbaar in een aantal houtkleuren. Deze gaan van licht hout, naar donker robuust hout. Erg natuurlijk en toch ook heel chic. U-poten zorgen voor een wat meer massieve en robuustere uitstraling. Je kunt kiezen uit witte of zwarte poten. Deze salontafel is ook verkrijgbaar met X-poten. Kijk voor de salontafel Formula X hier.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Lengte
: 135 cm
Breedte
: 67 cm
Hoogte
: 41 cm
Gewicht
: 35 kg

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel Formula U.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Salontafel Formula U vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.