0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Salontafel Formula U

345,-
Productomschrijving
Salontafel Formula U is een mooie industriële salontafel met U poten. Het bovenblad is gemaakt van Lamulux, materiaal dat oogt als echt hout, omdat er een houtstructuur en nerven op zijn aangebracht. Het is makkelijk schoon en intact te houden en het is krasbestendig materiaal. De salontafel is beschikbaar in een aantal houtkleuren. Deze gaan van licht hout, naar donker robuust hout. Erg natuurlijk en toch ook heel chic. U-poten zorgen voor een wat meer massieve en robuustere uitstraling. Je kunt kiezen uit witte of zwarte poten. Deze salontafel is ook verkrijgbaar met X-poten. Kijk voor de salontafel Formula X hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 67 cm
Hoogte
: 41 cm
Gewicht
: 35 kg
Lengte
: 135 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel Formula U.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Formula U vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.