0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Salontafel Den Haag

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Den Haag vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze salontafel bestaat uit een combinatie van massief vurenhout en metaal. De salontafel Den Haag hoort bij de woonserie Den Haag en matcht dus ook perfect met de andere meubels uit deze serie. Zo kun je de salontafel mooi combineren met het tv-meubel, de vitrinekast of de eettafel. Of je kiest voor de complete woonkamer Den Haag. Deze salontafel heeft twee lades, waar je bijvoorbeeld je afstandsbediening of je onderzetters in kunt bewaren. Zo houd je jouw woonkamer netjes en opgeruimd. Omdat de salontafel hoog op de poten staat, oogt jouw woonkamer ruimer én heb je minder poetswerk.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 120 cm
Breedte
: 70 cm
Hoogte
: 50 cm
Gewicht
: 40 kg
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.