0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Courtrai

295,-
Productomschrijving
De unieke salontafel Courtrai is bijzonder in design. Door de kleurverschillen in het tafelblad haal je een blikvanger in huis. Het bovenblad is daarbij ook vrij groot, dus je kunt veel spullen op het blad kwijt. Handig wanneer je vaak op de bank zit en hapjes op tafel wil zetten. Maar ook leuk wanneer je van decoratie op je salontafel houdt. Omdat het tafelblad groot is, hou je genoeg plek over voor je onderzetters en afstandsbedieningen. De serie Courtrai is prachtig en deze salontafel is daar onderdeel van. Schaf je liever alle meubels in één keer aan? Bekijk dan onze complete woonkamers. Bij de complete woonkamers krijg je namelijk korting op de setprijs!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 42 cm
Breedte
: 67 cm
Lengte
: 135 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel Courtrai.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Courtrai vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.