0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Salontafel Arian

65,-

Productomschrijving

Deze kleine salontafel Arian is praktisch, maar heeft toch veel opbergruimte. De salontafel Arian heeft een strakke en moderne vormgeving en is rechthoekig van vorm. Deze salontafel is voorzien van een bovenblad én een grote legplank. Hierdoor heb je meer plek voor het opbergen van jouw spullen of woonkamer benodigdheden. De salontafel is leverbaar in de kleur Rough Oak, wat een natuurlijke uitstraling geeft aan de salontafel. Ook nog op zoek naar andere meubels? Of zoek je een bijzettafel om jouw zithoek of leefhoek compleet te maken? Kijk dan bij ons uitgebreide assortiment bijzettafels.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 100 cm
Diepte
: 59 cm
Hoogte
: 43 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Arian vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.