0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Arian

85,-
Productomschrijving
Deze kleine salontafel Arian is praktisch, maar heeft toch veel opbergruimte. De salontafel Arian heeft een strakke en moderne vormgeving en is rechthoekig van vorm. Deze salontafel is voorzien van een bovenblad én een grote legplank. Hierdoor heb je meer plek voor het opbergen van jouw spullen of woonkamer benodigdheden. De salontafel is leverbaar in de kleur Rough Oak, wat een natuurlijke uitstraling geeft aan de salontafel. Ook nog op zoek naar andere meubels? Of zoek je een bijzettafel om jouw zithoek of leefhoek compleet te maken? Kijk dan bij ons uitgebreide assortiment bijzettafels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 100 cm
Diepte
: 59 cm
Hoogte
: 43 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Arian vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.