0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Arian

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Arian vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze kleine salontafel Arian is praktisch, maar heeft toch veel opbergruimte. De salontafel Arian heeft een strakke en moderne vormgeving en is rechthoekig van vorm. Deze salontafel is voorzien van een bovenblad én een grote legplank. Hierdoor heb je meer plek voor het opbergen van jouw spullen of woonkamer benodigdheden. De salontafel is leverbaar in de kleur Rough Oak, wat een natuurlijke uitstraling geeft aan de salontafel. Ook nog op zoek naar andere meubels? Of zoek je een bijzettafel om jouw zithoek of leefhoek compleet te maken? Kijk dan bij ons uitgebreide assortiment bijzettafels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 100 cm
Hoogte
: 43 cm
Diepte
: 59 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.