0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Salontafel Alana

70

Productomschrijving

Salontafel Alana is een perfect item voor in een modern interieur. Door de twee glasplaten wordt het moderne design goed doorgevoerd. Deze salontafel is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk hoogglans wit, hoogglans zwart of licht eiken. Je kunt dus zelf beslissen welke van deze varianten het beste past bij jouw gehele interieur. Met de hoogglans witte en hoogglans zwarte salontafel haal je een ideale en perfecte moderne salontafel in huis. Met de licht eiken kun je ook nog een landelijk/moderne kant op. Het glazen bovenblad is ideaal voor hapjes en drankjes. De glazen onderplaat is daarentegen weer perfect voor onderzetters, afstandsbedieningen en tijdschriften. Kijk ook eens bij onze bijzettafels, voor wat kleinere tafeltjes voor naast de bank.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Lengte
: 100 cm
Breedte
: 60 cm
In Showroom
: Nee
Hoogte
: 45 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Salontafel Alana vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.