0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Alana

90,-
Productomschrijving
Salontafel Alana is een perfect item voor in een modern interieur. Door de twee glasplaten wordt het moderne design goed doorgevoerd. Deze salontafel is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk hoogglans wit, hoogglans zwart of licht eiken. Je kunt dus zelf beslissen welke van deze varianten het beste past bij jouw gehele interieur. Met de hoogglans witte en hoogglans zwarte salontafel haal je een ideale en perfecte moderne salontafel in huis. Met de licht eiken kun je ook nog een landelijk/moderne kant op. Het glazen bovenblad is ideaal voor hapjes en drankjes. De glazen onderplaat is daarentegen weer perfect voor onderzetters, afstandsbedieningen en tijdschriften. Kijk ook eens bij onze bijzettafels, voor wat kleinere tafeltjes voor naast de bank.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 100 cm
Breedte
: 60 cm
In Showroom
: Nee
Hoogte
: 45 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Alana vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.