7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Royal Leather look Clean & Care 150ml

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Leatherlook clean & care is een praktisch materiaal met een goede bescherming tegen het indringen van vocht en vuil in de stof van een meubel. Om lederlook mooi en schoon te houden is de Leatherlook Care Kit dus een uitstekende keuze.

Deze unieke set bevat een effectief en veilig verzorgingsproduct dat in één behandeling jouw lederlook meubel reinigt, opfrist en verzorgt.
Specificaties
Materiaal
Kleurcode Zwart_1110
Fysieke kenmerken
Wat klanten van ons vinden

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.