0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Rond vloerkleed

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Een rond vloerkleed geeft een speelse look aan jouw interieur. Zo doorbreek je namelijk alle strakke lijnen. Door de stoere afwerking is dit rond vloerkleed heel geschikt voor robuustere interieurs, met veel metaal en licht of donker hout. Met dit stoer en rond vloerkleed haal je dus ook de industriële sfeer in huis. Maar ook voor een modern interieur is dit vloerkleed ideaal, gezien de strakke kleur. Daarnaast is dit vloerkleed makkelijk schoon te houden en te maken. Bekijk dit rond vloerkleed in een van de WOONENZO woonwinkels in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.