0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Rond vloerkleed

109,-
Productomschrijving
Een rond vloerkleed geeft een speelse look aan jouw interieur. Zo doorbreek je namelijk alle strakke lijnen. Door de stoere afwerking is dit rond vloerkleed heel geschikt voor robuustere interieurs, met veel metaal en licht of donker hout. Met dit stoer en rond vloerkleed haal je dus ook de industriële sfeer in huis. Maar ook voor een modern interieur is dit vloerkleed ideaal, gezien de strakke kleur. Daarnaast is dit vloerkleed makkelijk schoon te houden en te maken. Bekijk dit rond vloerkleed in een van de WOONENZO woonwinkels in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.