0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Industriële meubels: de trend van dit moment

Het is een trend van de laatste jaren, maar daardoor niet minder mooi: industriële meubels. Deze stijl staat bekend om de robuustheid en de natuurlijke materialen die gebruikt worden. Zo wordt er vooral gebruik gemaakt van hout, metaal of look-a-like producten van deze materialen. De meeste industriële meubels zijn daarom donker. Een zwart metalen frame is het meest gebruikte industriële aspect in meubels.

 

Maar ook het gebruik van hout en dan vooral donker hout is een kenmerk van de industriële stijl. Met onze assortiment industriële meubels zit je altijd goed! Een interieur in deze stijl hoeft niet duur te zijn. Ook met goedkopere materialen en producten kun je mooie industriële meubels maken. En zo ziet jouw woonkamer, eetkamer of slaapkamer er tóch stijlvol en robuust uit voor een mooie prijs.
 

Industriele eettafel

Industriële meubels hebben vaak zwarte poten en dan in het bijzonder een industriële eettafel. Dit houdt in hoge poten, maar ook stalen en robuuste X-poten. Maar ook vierkante stalen poten zijn kenmerkend voor een industriële eettafel. Een houten bovenblad maakt deze stijl helemaal compleet. Met een boomstamtafel met stalen poten zit je dus helemaal goed!
 

eetkamertafel-elstafel-papillon


Industriële woonkamer

Wil jij een industriële woonkamer, maar weet je niet waar je moet beginnen? Begrijpelijk, daarom helpen wij jou. Wij hebben complete industriële woonkamers, bestaande uit een eettafel, salontafel, tv-meubel en een dressoir. Zo ben je in één klap klaar met shoppen en heb je alles in dezelfde stijl. Kijk hiervoor bij ons ruime assortiment industriële woonkamers.
 

woonkamer-amsterdamwoonkamer-flairIndustriele bank

Maar je kunt dit natuurlijk ook allemaal los bij elkaar zoeken. Begin dan bij het belangrijkste van jouw woonkamer: de industriële bank. Zoek daar los dan de andere industriële meubels bij. Een industriële bank kenmerkt zich net zoals de eettafel door zwarte poten. En bestaat vaak uit de kleuren zwart, grijs, donkergroen, cognac en bruin.
 

hoekbank-rotterdamhoekbank-sittard


Eetkamerstoelen industrieel

Het allermooiste is wanneer je de stijl in alles doortrekt en dus ook jouw eetkamerstoelen industrieel aanschaft. Denk hierbij aan donkere kleuren, zoals cognac, antraciet of zwart. En wederom: stalen poten. Je hoeft hierbij geen rekening te houden met het materiaal. Stof en lederlook kunnen beide industriële meubels zijn.
 

londonstoel-elis


Wandkast industrieel

Het zit ‘m ook in de wat minder opvallende meubels. Shop jouw wandkast industrieel en dat zal veel verschil maken. Merk je meteen! Een wandkast industrieel is vaak in open vakken opgebouwd en heeft planken van hout, maar een stalen ombouw. Een goed voorbeeld van een wandkast industrieel is stellingkast Lofty en wandkast Fords.

boekenkast-fordskast-lofty