0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Rieten stoel Marluis

90

Productomschrijving

Rieten stoel Marluis is landelijk en rustiek. Ideaal wanneer je van de plattelandsstijl houdt en het boerderijsfeertje in huis wil halen! Deze stoel is uitgevoerd met een kussen in de kleur gebroken wit. Een kleur die heel vaak voorkomt in de landelijke stijl. Ook de poten zijn uitgevoerd in wit. Dit geeft ook die rustige, landelijke uitstraling. Het wordt in de hele stoer doorgevoerd. Shop deze rieten stoel nu snel online of in één van de woonwinkels. En neem ook eens een kijkje bij onze eettafels, om jouw eethoek compleet te maken.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 97 cm
Gewicht
: 9 kg
Breedte
: 56 cm
Diepte
: 46 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Rieten stoel Marluis vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.