0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Retro Vintage fitting

Productomschrijving
De retro vintage fitting lamp is ideaal wanneer je en niet te opvallende lamp zoekt, maar wel verlichting nodig hebt. Deze fitting is mooi, maar ook neutraal. Door het kleurgebruik is geeft deze fitting lamp een retro of vintage uitstraling aan de kamer waar deze hangt. Je kunt hier een leuke filamentlamp in hangen, wat dan toch - ondanks de neutrale fitting - een bijzondere sfeer geeft in jouw woning. In deze fitting hoort een lamp met de fitting E27. Bekijk al onze lampen online of in de winkels. En neem zeker ook een kijkje in onze grote collectie schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 100 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.