0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Bureau Radius

239,- Adviesprijs349,- 32% Je bespaart € 110,00
Productomschrijving
Dit mooie hoogglans bureau is super modern. Het is een design item dat jouw werkkamer een heel chique, dure uitstraling geeft. De gebogen rvs poten geven bureau Radius een speels tintje, maar de moderne uitstraling wordt hierdoor nog eens extra doorgevoerd. Door de lades in dit bureau is er veel opbergruimte, dus kun je jouw werkkamer geordend houden. Omdat dit geen robuust bureau is, lijkt jouw werkruimte groter en lichter.

Let op!
Voor al onze showmodellen en uitlopende producten geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen en uitlopende producten net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel of een uitlopend product koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen en uitlopende producten te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen en uitlopende producten is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.