7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Poef Mona

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Poef Mona vind je hieronder.
Productomschrijving
Een van onze favorieten is poef Mona. Poef Mona komt uit dezelfde serie als hoekbank Mona en daarom is geen probleem om deze naast of voor de hoekbank te zetten en te combineren. Ze zijn beide uitvoerbaar in dezelfde stof en dezelfde kleur, namelijk taupe en antraciet. Deze kleuren zijn neutraal en gaan goed samen met andere, ook fellere kleuren. Zo creëer je één geheel in je woonkamer en oogt de ruimte niet chaotisch of rommelig. De hocker is eenvoudig, goed te matchen, van uitstekende kwaliteit en vooral niet zwaar. Deze is dus goed te verschuiven. Bekijk ook eens onze ruime collectie hoekbanken. Gecombineerd met de hocker, heeft de gehele woonkamer een gezellige uitstraling. Let op: het kan zijn dat de poef Mona, de fauteuil Mona en de hoekbank Mona niet geheel in dezelfde kleur zijn uitgevoerd, hier kan een licht verschil in zitten. Dit in verband met verschillende productielijnen.
Specificaties
Materiaal
Kleurcode Zwart_1110
Fysieke kenmerken
Lengte 83 cm
Breedte 63 cm
Hoogte 43 cm
Gewicht 20 kg
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.