7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Oosters tapijt groen

280,-
In het echt bekijken? Bel en vraag of hij in de winkel staat.
Productomschrijving
Dit prachtige Oosters tapijt in groen is een echte blikvanger. Geef jouw woonkamer, slaapkamer of werkkamer in één klap een Mediterraanse sfeer. Dit Oosters tapijt is ook makkelijk te combineren met verschillende woonstijlen, zoals een industrieel of juist een urban en bohemien interieur. Ook zou je dit tapijt met een jute kleed of een rond kleed mee kunnen combineren om zo een uniek interieur te creëren. Kom dit Oosters tapijt bekijken in één van de showrooms in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven. Informeer altijd van tevoren even of dit kleed aanwezig is in de betreffende showroom, om teleurstelling te voorkomen.
Wat klanten van ons vinden

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.