7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Oosters tapijt

219,-
In het echt bekijken? Bel en vraag of hij in de winkel staat.
Productomschrijving
Een oosters tapijt wordt niet meer gezien als ouderwets, maar juist als hip, trendy en uniek. Dit oosters tapijt met mooie afwerking en licht materiaal is een echte eyecatcher. Een oosters tapijt gaat goed met veel verschillende woonstijlen. Denk bijvoorbeeld aan een industrieel interieur. Dit tapijt gaat mooi samen met robuuste meubels, metaal en hout. Je kunt dit ronde oosters tapijt ook combineren met een langwerpig kleed met een fel of druk printje. Dit tapijt is prachtig in de woonkamer of slaapkamer, maar kan ook gebruikt worden op een kinderkamer of een werkkamer natuurlijk. Kom dit oosters tapijt en andere vloerkleden bekijken in één van onze woonwinkels.
Wat klanten van ons vinden

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.