0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Nachtkastje zwart Standard

79,-
  • Inari - 100 inari zwart
Productomschrijving
Het nachtkastje zwart Standard is een luxe nachtkastje, maar daarnaast ook neutraal. Ideaal wanneer je een drukke slaapkamer hebt of slaapkamermeubels in verschillende kleuren. Een nachtkastje in zwart brengt namelijk rust en eenheid in jouw slaapkamer. En deze kleur is makkelijk te combineren en te matchen. Je hoeft dus geen rekening te houden met jouw kamerlamp, jouw decoratie of wat dan ook. Bij een nachtkastje zwart kan alles! Dit nachtkastje is uitgevoerd met een lade, waardoor er genoeg opgeborgen kan worden. Het nachtkastje zwart Standard is óók leverbaar in verschillende kleuren. Ga hiervoor naar één van onze woonwinkels. Of bekijk ook eens onze andere slaapkamermeubels in onze webshop.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 37 cm
Gewicht
: 15 kg
Breedte
: 50 cm
Diepte
: 37 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.