0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Nachtkastje zwart Standard

79,-
  • Inari - 100 inari zwart
Productomschrijving
Het nachtkastje zwart Standard is een luxe nachtkastje, maar daarnaast ook neutraal. Ideaal wanneer je een drukke slaapkamer hebt of slaapkamermeubels in verschillende kleuren. Een nachtkastje in zwart brengt namelijk rust en eenheid in jouw slaapkamer. En deze kleur is makkelijk te combineren en te matchen. Je hoeft dus geen rekening te houden met jouw kamerlamp, jouw decoratie of wat dan ook. Bij een nachtkastje zwart kan alles! Dit nachtkastje is uitgevoerd met een lade, waardoor er genoeg opgeborgen kan worden. Het nachtkastje zwart Standard is óók leverbaar in verschillende kleuren. Ga hiervoor naar één van onze woonwinkels. Of bekijk ook eens onze andere slaapkamermeubels in onze webshop.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 15 kg
Breedte
: 50 cm
Diepte
: 37 cm
Hoogte
: 37 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.