0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95
Productomschrijving
Het nachtkastje zwart Standard is een luxe nachtkastje, maar daarnaast ook neutraal. Ideaal wanneer je een drukke slaapkamer hebt of slaapkamermeubels in verschillende kleuren. Een nachtkastje in zwart brengt namelijk rust en eenheid in jouw slaapkamer. En deze kleur is makkelijk te combineren en te matchen. Je hoeft dus geen rekening te houden met jouw kamerlamp, jouw decoratie of wat dan ook. Bij een nachtkastje zwart kan alles! Dit nachtkastje is uitgevoerd met een lade, waardoor er genoeg opgeborgen kan worden. Het nachtkastje zwart Standard is óók leverbaar in verschillende kleuren. Ga hiervoor naar één van onze woonwinkels. Of bekijk ook eens onze andere slaapkamermeubels in onze webshop.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 50 cm
Diepte
: 37 cm
Hoogte
: 37 cm
Gewicht
: 15 kg
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.