0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Nachtkastje Montana

129,- 99 24% Je bespaart € 30,00
  • Spaanplaat - RH_Wit - 47 x 42 cm
Productomschrijving
Nachtkastje Montana is ideaal, zeker voor in een tienerkamer. Maar óók voor in een volwassen interieur. Het nachtkastje heeft twee lades, waar je meer dan genoeg spullen in kwijt kunt. Zo hoef je 's avonds en 's nachts niet uit bed. Je hebt bijvoorbeeld zelfs nog plek voor een lamp en een glas water op je nachtkastje. In de lades kun je een boek bewaren, een afstandsbediening, een bril of een beugel. In de serie Montana zijn meerdere witte meubels verkrijgbaar, zoals een bed en een kledingkast. Wil je alle slaapkamermeubels in dezelfde stijl? Dan kan dat. Klik daarvoor hier. En richt jouw slaapkamer in één klap in!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 43 cm
Breedte
: 47 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Diepte
: 42 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.