0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Nachtkastje Montana

0/10 (0 reviews)
Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Nachtkastje Montana is ideaal, zeker voor in een tienerkamer. Maar óók voor in een volwassen interieur. Het nachtkastje heeft twee lades, waar je meer dan genoeg spullen in kwijt kunt. Zo hoef je 's avonds en 's nachts niet uit bed. Je hebt bijvoorbeeld zelfs nog plek voor een lamp en een glas water op je nachtkastje. In de lades kun je een boek bewaren, een afstandsbediening, een bril of een beugel. In de serie Montana zijn meerdere witte meubels verkrijgbaar, zoals een bed en een kledingkast. Wil je alle slaapkamermeubels in dezelfde stijl? Dan kan dat. Klik daarvoor hier. En richt jouw slaapkamer in één klap in!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 47 cm
Hoogte
: 43 cm
Diepte
: 42 cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.