0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Nachtkastjes Moita (set van 2)

140,-

Productomschrijving

De nachtkastjes Moita komen in een set van twee stuks. Super handig wanneer je een groot bed hebt en aan beide kanten een nachtkastje wil plaatsen. Daarnaast zorgt dit voor rust en eenheid in jouw slaapkamer. Je zou er ook voor kunnen kiezen om de complete slaapkamer Moita aan te schaffen, dan heb je naast deze twee nachtkastjes, ook een bed en een kledingkast. En allemaal in dezelfde stijl, kleur en hetzelfde materiaal. De nachtkastjes Moita zijn voorzien van twee lades met een spiegelfront. Dit ziet er stijlvol en chic uit. Door het rustige kleurgebruik is het niet moeilijk om deze nachtkastjes te combineren met andere (kleuren) slaapkamermeubels.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 50 cm
Diepte
: 27 cm
Hoogte
: 28 cm
Gewicht
: 15 kg

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.