0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Nachtkastjes Moita (set van 2)

140,-
Productomschrijving
De nachtkastjes Moita komen in een set van twee stuks. Super handig wanneer je een groot bed hebt en aan beide kanten een nachtkastje wil plaatsen. Daarnaast zorgt dit voor rust en eenheid in jouw slaapkamer. Je zou er ook voor kunnen kiezen om de complete slaapkamer Moita aan te schaffen, dan heb je naast deze twee nachtkastjes, ook een bed en een kledingkast. En allemaal in dezelfde stijl, kleur en hetzelfde materiaal. De nachtkastjes Moita zijn voorzien van twee lades met een spiegelfront. Dit ziet er stijlvol en chic uit. Door het rustige kleurgebruik is het niet moeilijk om deze nachtkastjes te combineren met andere (kleuren) slaapkamermeubels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 50 cm
Diepte
: 27 cm
Hoogte
: 28 cm
Gewicht
: 15 kg
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.