0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Nachtkastjes Moita (set van 2)

145,-
Productomschrijving
De nachtkastjes Moita komen in een set van twee stuks. Super handig wanneer je een groot bed hebt en aan beide kanten een nachtkastje wil plaatsen. Daarnaast zorgt dit voor rust en eenheid in jouw slaapkamer. Je zou er ook voor kunnen kiezen om de complete slaapkamer Moita aan te schaffen, dan heb je naast deze twee nachtkastjes, ook een bed en een kledingkast. En allemaal in dezelfde stijl, kleur en hetzelfde materiaal. De nachtkastjes Moita zijn voorzien van twee lades met een spiegelfront. Dit ziet er stijlvol en chic uit. Door het rustige kleurgebruik is het niet moeilijk om deze nachtkastjes te combineren met andere (kleuren) slaapkamermeubels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 50 cm
Hoogte
: 28 cm
Diepte
: 27 cm
Gewicht
: 15 kg
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.