0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Nachtkastje hout Liverpool

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Nachtkastje hout Liverpool vind je hieronder.
Productomschrijving
Het mooie nachtkastje hout Liverpool is ideaal wanneer je van een knusse en gezellige slaapkamer houdt. Dit is een landelijk nachtkastje met genoeg opbergruimte om spullen in te bewaren. Zo hoef je ’s avonds en ’s nachts niet meer je bed uit! Met twee lades voorzien van soft close hoef je ook niet bang te zijn dat je iemand ’s nachts of ’s ochtends wakker maakt. De lades sluiten namelijk rustig. Het nachtkastje hout Liverpool is verkrijgbaar in de kleurencombinatie sonoma Truffle en wit. Bekijk ook eens de complete slaapkamer Liverpool, waar het nachtkastje hout Liverpool onderdeel van is. Of al deze slaapkamermeubels los, wanneer je enkel één van deze meubels aan zou willen schaffen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 51 cm
Hoogte
: 42 cm
Diepte
: 40 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.