0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Nachtkastje hout Liverpool

60,-
Productomschrijving
Het mooie nachtkastje hout Liverpool is ideaal wanneer je van een knusse en gezellige slaapkamer houdt. Dit is een landelijk nachtkastje met genoeg opbergruimte om spullen in te bewaren. Zo hoef je ’s avonds en ’s nachts niet meer je bed uit! Met twee lades voorzien van soft close hoef je ook niet bang te zijn dat je iemand ’s nachts of ’s ochtends wakker maakt. De lades sluiten namelijk rustig. Het nachtkastje hout Liverpool is verkrijgbaar in de kleurencombinatie sonoma Truffle en wit. Bekijk ook eens de complete slaapkamer Liverpool, waar het nachtkastje hout Liverpool onderdeel van is. Of al deze slaapkamermeubels los, wanneer je enkel één van deze meubels aan zou willen schaffen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 40 cm
Lengte
: 51 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg
Hoogte
: 42 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Nachtkastje hout Liverpool.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Nachtkastje hout Liverpool vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.