0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Nachtkastje hout Liverpool

60,-
Productomschrijving
Het mooie nachtkastje hout Liverpool is ideaal wanneer je van een knusse en gezellige slaapkamer houdt. Dit is een landelijk nachtkastje met genoeg opbergruimte om spullen in te bewaren. Zo hoef je ’s avonds en ’s nachts niet meer je bed uit! Met twee lades voorzien van soft close hoef je ook niet bang te zijn dat je iemand ’s nachts of ’s ochtends wakker maakt. De lades sluiten namelijk rustig. Het nachtkastje hout Liverpool is verkrijgbaar in de kleurencombinatie sonoma Truffle en wit. Bekijk ook eens de complete slaapkamer Liverpool, waar het nachtkastje hout Liverpool onderdeel van is. Of al deze slaapkamermeubels los, wanneer je enkel één van deze meubels aan zou willen schaffen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 40 cm
Lengte
: 51 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg
Hoogte
: 42 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Nachtkastje hout Liverpool.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Nachtkastje hout Liverpool vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.