0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Nachtkastje hout Liverpool

70,-
Productomschrijving
Het mooie nachtkastje hout Liverpool is ideaal wanneer je van een knusse en gezellige slaapkamer houdt. Dit is een landelijk nachtkastje met genoeg opbergruimte om spullen in te bewaren. Zo hoef je ’s avonds en ’s nachts niet meer je bed uit! Met twee lades voorzien van soft close hoef je ook niet bang te zijn dat je iemand ’s nachts of ’s ochtends wakker maakt. De lades sluiten namelijk rustig. Het nachtkastje hout Liverpool is verkrijgbaar in de kleurencombinatie sonoma Truffle en wit. Bekijk ook eens de complete slaapkamer Liverpool, waar het nachtkastje hout Liverpool onderdeel van is. Of al deze slaapkamermeubels los, wanneer je enkel één van deze meubels aan zou willen schaffen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 42 cm
Diepte
: 40 cm
Lengte
: 51 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Nachtkastje hout Liverpool.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Nachtkastje hout Liverpool vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.