0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Nachtkastje Carol

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Nachtkastje Carol bestaat uit één grote lade, met daarin veel opbergruimte. Hier zou je bijvoorbeeld een afstandsbediening in kunnen bewaren, zodat je die niet steeds kwijtraakt. Op het bovenblad is genoeg ruimte voor een nachtlampje, een glas water en een boek. Zo hoef je nooit je bed uit, maar heb je alles binnen handbereik. Een nachtkastje is sowieso wel handig voor wat extra opbergruimte. Een nachtkastje neemt namelijk niet veel ruimte in beslag, maar je kunt er toch spullen in kwijt. Deze hoogglans nachtkastjes zullen mooi staan bij een modern of een hoogglans interieur. Vind je dit materiaal en deze kleur mooi? Kijk dan ook eens bij onze complete slaapkamer Carol.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 55 cm
Hoogte
: 30 cm
Diepte
: 35 cm
Gewicht
: 13 kg
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.