0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-wandmeubel Mora

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-wandmeubel Mora vind je hieronder.
Productomschrijving
Tv wandmeubel Mora is een modern, strak en mooi tv-meubel. De hoogglans kleuren geven dit meubel een chique en elegante uitstraling. Dit wandmeubel bestaat uit het tv-meubel en de twee kolomksten die op de foto zijn afgebeeld. Het tv-wandmeubel is leverbaar in de kleuren hoogglans wit, hoogglans zwart of een combinatie tussen zwart en wit. Je kunt dus zelf kiezen of je liever een donker tv-meubel of een licht tv-meubel hebt. En wat het beste bij jouw interieur past. Het tv-wandmeubel heeft twee legplanken, waar apparatuur in opgeborgen kan worden. Daarnaast ook nog twee grote laden, voor het opbergen van spullen. Zodat jouw woonkamer opgeruimd en netjes oogt. In de serie Mora zijn meerdere meubels beschikbaar. Bekijk deze ook eens in een van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 280 cm
Hoogte
: 154 cm
Diepte
: 50 cm
Gewicht
: 138 kg
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.