0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Tv-wandmeubel Mora

950

Productomschrijving

Tv wandmeubel Mora is een modern, strak en mooi tv-meubel. De hoogglans kleuren geven dit meubel een chique en elegante uitstraling. Het tv-wandmeubel is leverbaar in de kleuren hoogglans wit, hoogglans zwart of een combinatie tussen zwart en wit. Je kunt dus zelf kiezen of je liever een donker tv-meubel of een licht tv-meubel hebt. En wat het beste bij jouw interieur past. Het tv-wandmeubel heeft twee legplanken, waar apparatuur in opgeborgen kan worden. Daarnaast ook nog twee grote laden, voor het opbergen van spullen. Zodat jouw woonkamer opgeruimd en netjes oogt. In de serie Mora zijn meerdere meubels beschikbaar.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 154 cm
Gewicht
: 138 kg
Breedte
: 280 cm
Diepte
: 50 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-wandmeubel Mora .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Tv-wandmeubel Mora vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.