0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Moderne salontafel Avaria

150,-
Productomschrijving
Deze mooie moderne salontafel heeft een glasplaat als bovenblad. Dit design meubelstuk is perfect voor een modern interieur, of een klassiek interieur. Een salontafel met glas zorgt vaak voor een dure uitstraling. En dat voor zo’n mooie prijs. Deze moderne salontafel is leverbaar in hoogglans wit, hoogglans zwart en in de kleur eiken.Door het metalen onderplaatje zal deze salontafel altijd stabiel staan. Daarnaast is het makkelijk om moderne salontafel Avaria te combineren met andere meubels. Deze tafel gaat namelijk goed samen met witte, zwarte, moderne en grijze meubels. De eiken versie gaat goed samen met een Scandinavische of landelijke inrichting. Kijk ook eens bij onze banken, om jouw zithoek compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 60 cm
Hoogte
: 48 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Eindhoven
Lengte
: 120 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Moderne salontafel Avaria vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.