0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Moderne salontafel Avaria

130,-
  • Spaanplaat - ROU_Oud_eik
  • Spaanplaat - IDZ_Hoogglans_zwart
Productomschrijving
Deze mooie moderne salontafel heeft een glasplaat als bovenblad. Dit design meubelstuk is perfect voor een modern interieur, of een klassiek interieur. Een salontafel met glas zorgt vaak voor een dure uitstraling. En dat voor zo’n mooie prijs. Deze moderne salontafel is leverbaar in hoogglans wit, hoogglans zwart en in de kleur eiken.Door het metalen onderplaatje zal deze salontafel altijd stabiel staan. Daarnaast is het makkelijk om moderne salontafel Avaria te combineren met andere meubels. Deze tafel gaat namelijk goed samen met witte, zwarte, moderne en grijze meubels. De eiken versie gaat goed samen met een Scandinavische of landelijke inrichting. Kijk ook eens bij onze banken, om jouw zithoek compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 120 cm
Breedte
: 60 cm
Hoogte
: 48 cm
In Showroom
: Ja (Amsterdam)
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Moderne salontafel Avaria vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.