0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Lampenset metaal

0/10 (0 reviews)
Adviesprijs 146,65 95,- 36%
  • Filament lamp LED 8 - E27 - Amber - 4W
    Glas
  • Filament lamp LED 8 - E27 - grijs smoke - 4W
    Glas
Productomschrijving
De lampenset bestaat uit drie fittings van metaal en drie filamentlampen. Wij hebben deze combinatie al voor jou samen gezocht, zodat je zeker weet dat de lampen passen op de fittings en dat deze lampen qua stijl bij elkaar passen. Twee van de filamentlampen zijn amberkleurig en één komt in de kleur smoke, wat donkergrijs is. Je kunt ze natuurlijk ophangen hoe jij dat graag wil. Shop alle lampensets nu met korting op onze website. Er zijn meerdere combinaties verkrijgbaar. Wil je alle lampen met eigen ogen bekijken in één van de woonwinkels, dan kan dat natuurlijk ook!

Let op: deze combi deals zijn website only.
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.