0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Meisjesbed Fairy

129,-

Productomschrijving

Voor de meisjes die van feeën, prinsessen en magie houden is er nu meisjesbed Fairy. Dit magische bed past perfect in een mooie meisjeskamer! Het meisjesbed is super leuk gedecoreerd met feetjes en sterren. En komt in de kleur wit met roze. Vrolijk en lieflijk, maar ook rustig! In de serie Fairy zijn meerdere meubels beschikbaar, om de meisjesslaapkamer helemaal compleet te maken. Zo is er kledingkast Fairy in twee afmetingen, kinderbureau, kinderladekast een een kindernachtkastje. Dit meisjesbed komt ook in de complete kinderslaapkamer: meerdere meubels voor een mooie prijs! Let op: dit meisjesbed komt exclusief lattenbodem en matras.

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Den Haag
Breedte
: 96 cm
Hoogte
: 80 cm
Gewicht
: 25 kg
Lengte
: 210 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Meisjesbed Fairy.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Meisjesbed Fairy vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.