0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Meisjesbed Fairy

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Meisjesbed Fairy vind je hieronder.
Productomschrijving
Voor de meisjes die van feeën, prinsessen en magie houden is er nu meisjesbed Fairy. Dit magische bed past perfect in een mooie meisjeskamer! Het meisjesbed is super leuk gedecoreerd met feetjes en sterren. En komt in de kleur wit met roze. Vrolijk en lieflijk, maar ook rustig! In de serie Fairy zijn meerdere meubels beschikbaar, om de meisjesslaapkamer helemaal compleet te maken. Zo is er kledingkast Fairy in twee afmetingen, kinderbureau, kinderladekast een een kindernachtkastje. Dit meisjesbed komt ook in de complete kinderslaapkamer: meerdere meubels voor een mooie prijs! Let op: dit meisjesbed komt exclusief lattenbodem en matras.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 210 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Breedte
: 96 cm
Hoogte
: 80 cm
Gewicht
: 25 kg
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.