0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Meisjesbed Fairy

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Meisjesbed Fairy vind je hieronder.
Productomschrijving
Voor de meisjes die van feeën, prinsessen en magie houden is er nu meisjesbed Fairy. Dit magische bed past perfect in een mooie meisjeskamer! Het meisjesbed is super leuk gedecoreerd met feetjes en sterren. En komt in de kleur wit met roze. Vrolijk en lieflijk, maar ook rustig! In de serie Fairy zijn meerdere meubels beschikbaar, om de meisjesslaapkamer helemaal compleet te maken. Zo is er kledingkast Fairy in twee afmetingen, kinderbureau, kinderladekast een een kindernachtkastje. Dit meisjesbed komt ook in de complete kinderslaapkamer: meerdere meubels voor een mooie prijs! Let op: dit meisjesbed komt exclusief lattenbodem en matras.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 25 kg
Lengte
: 210 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Breedte
: 96 cm
Hoogte
: 80 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.