0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Matras Impress

375,-
Productomschrijving
Matras Impress behoort tot de nieuwste generatie matrassen waarvan de bovenkant is gemaakt van thermo-elastisch schuim met een dikte van 8 cm. Dit matras wordt gecombineerd met een laag van 10 centimeter hoog schuimplastic, die de basis vormt. Thermoelastisch schuim reageert op druk en temperatuur van ons lichaam, wat betekent dat elk deel van ons lichaam perfecte ondersteuning ondervindt. De onderste laag zorgt voor uitstekende ventilatie, waardoor het mogelijk is om vocht af te voeren zoals bijvoorbeeld zweet. Dit matras is uitgerust met handige handgrepen, waardoor je dit matras makkelijk in je eentje kunt verplaatsen. Bekijk ook eens onze boxsprings of onze bedden, om jouw slaapkamer helemaal compleet te maken! En ga voor de beste nachtrust die mogelijk is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Matrastype
: Schuim
Matrasdikte
: 19 cm
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Matras Impress ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.