0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Matras Impress

305

Productomschrijving

Matras Impress behoort tot de nieuwste generatie matrassen waarvan de bovenkant is gemaakt van thermo-elastisch schuim met een dikte van 8 cm. Dit matras wordt gecombineerd met een laag van 10 centimeter hoog schuimplastic, die de basis vormt. Thermoelastisch schuim reageert op druk en temperatuur van ons lichaam, wat betekent dat elk deel van ons lichaam perfecte ondersteuning ondervindt. De onderste laag zorgt voor uitstekende ventilatie, waardoor het mogelijk is om vocht af te voeren zoals bijvoorbeeld zweet. Dit matras is uitgerust met handige handgrepen, waardoor je dit matras makkelijk in je eentje kunt verplaatsen. Bekijk ook eens onze boxsprings of onze bedden, om jouw slaapkamer helemaal compleet te maken! En ga voor de beste nachtrust die mogelijk is.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.