0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Matras Impress

305,-
Productomschrijving
Matras Impress behoort tot de nieuwste generatie matrassen waarvan de bovenkant is gemaakt van thermo-elastisch schuim met een dikte van 8 cm. Dit matras wordt gecombineerd met een laag van 10 centimeter hoog schuimplastic, die de basis vormt. Thermoelastisch schuim reageert op druk en temperatuur van ons lichaam, wat betekent dat elk deel van ons lichaam perfecte ondersteuning ondervindt. De onderste laag zorgt voor uitstekende ventilatie, waardoor het mogelijk is om vocht af te voeren zoals bijvoorbeeld zweet. Dit matras is uitgerust met handige handgrepen, waardoor je dit matras makkelijk in je eentje kunt verplaatsen. Bekijk ook eens onze boxsprings of onze bedden, om jouw slaapkamer helemaal compleet te maken! En ga voor de beste nachtrust die mogelijk is.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.