0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Maatregelen COVID-19

WOONENZO heeft diverse maatregelen genomen om de veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen. Dat betekent dat we je tijdelijk niet alle service kunnen bieden die je van ons gewend bent. Ook logistiek zullen er dingen veranderen. Helaas is dit onmacht, maar we zullen altijd proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen en tevreden te houden!

 

Winkelen op afspraak bij WOONENZO

-  Wij mogen twee klanten tegelijkertijd ontvangen

- Je dient je minimaal vier uur van te voren telefonisch aan te melden of via de live-chat

- Tijdsloten duren minimaal 10 minuten
 

Bel ons op 088 188 18 18 of stuur een chat via het icoontje rechts onderin je scherm.

 

Al onze woonwinkels openen hun deuren vanaf 3 maart. Je kunt vanaf dan bij ons terecht, echter alleen op afspraak. Het is uiteraard nog steeds mogelijk om online te shoppen bij ons. Wij kunnen helaas niet meer garanderen dat al onze levertijden aan te houden zijn. Ook onze leveranciers en externe partijen hebben maatregelen getroffen. Is een product op voorraad, of is er al een afspraak tot bezorging gemaakt, dan gaat deze gewoon door en zijn deze producten nog steeds verkrijgbaar. Bij producten met een levertijd of bij twijfel, neem alsjeblieft contact met ons op. Dit om teleurstelling te voorkomen. Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk up-to-date te houden, maar hopen ook op jullie begrip in deze situatie.

 

Je ziet: jouw veiligheid en gezondheid en die van onze collega’s is onze topprioriteit. We doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn onder deze uitdagende omstandigheden. We hopen je snel weer te zien. En nu je de deur niet uit kunt, kun je er natuurlijk ook voor kiezen gebruik te maken van ons ‘Videoshoppen’. Hierbij neemt een medewerker via social media (facebook of instagram) contact met jou op en kun je alle producten via video bekijken. Klik hier om meer te lezen over videoshoppen!