0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Maatregelen COVID-19

WOONENZO heeft diverse maatregelen genomen om de veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen. Dat betekent dat we je tijdelijk niet alle service kunnen bieden die je van ons gewend bent. Ook logistiek zullen er dingen veranderen. Helaas is dit onmacht, maar we zullen altijd proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen en tevreden te houden!

Al onze woonwinkels blijven vooralsnog open. Je kunt dus nog steeds komen shoppen bij ons. Voor onze winkels geldt wel dat fysiek contact zoveel mogelijk wordt vermeden. Ook vragen wij nadrukkelijk om in belang van jouw gezondheid en die van andere, in de woonwinkels een ruime afstand te bewaren, dus 1,5 m. Verder vragen we je ook zoveel mogelijk contactloos te betalen met pinpas, creditcard of mobiele telefoon. Is dat niet mogelijk, dan wordt geld alleen via de toonbank, dus zonder direct handcontact, aangegeven.

Wij kunnen helaas niet meer garanderen dat al onze levertijden aan te houden zijn. Ook onze leveranciers en externe partijen hebben maatregelen getroffen. Is een product op voorraad, of is er al een afspraak tot bezorging gemaakt, dan gaat deze gewoon door en zijn deze producten nog steeds verkrijgbaar. Bij producten met een levertijd of bij twijfel, neem alsjeblieft contact met ons op. Dit om teleurstelling te voorkomen. Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk up-to-date te houden, maar hopen ook op jullie begrip in deze situatie.

Je ziet: jouw veiligheid en gezondheid en die van onze collega’s is onze topprioriteit. We doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn onder deze uitdagende omstandigheden. Je bent nog steeds van harte welkom in onze winkels en we hopen je dus snel weer te zien. En wil je liever de deur niet uit? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om online bij ons te komen shoppen! Of gebruik te maken van ons ‘Videoshoppen’. Hierbij neemt een medewerker via social media (facebook of instagram) contact met jou op en kun je alle producten via video bekijken. Klik hier om meer te lezen over videoshoppen!

 

 

home-banner-covid