0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Luxe sierkussen marmer

19.95,-
Productomschrijving
Dit luxe sierkussen in marmer-look is écht uniek door het kleurgebruik. Dit is een bijzondere combinatie, maar absoluut heel mooi. In deze kussenserie zijn meerdere kussens in marmer-look beschikbaar. Deze kun je prachtig met elkaar combineren. Met dit luxe sierkussen als de ware blikvanger. Door de rode details zal dit sierkussen er absoluut uitspringen. Bekijk al onze luxe sierkussens in de webshop of de woonwinkels. En voor nog meer decoratie-items ga je naar onze schilderijen.
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Luxe sierkussen marmer.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.