0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Lux

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Lux vind je hieronder.
Productomschrijving
Tv meubel wit hoogglans Lux is een echte blikvanger. Dit mooie tv-meubel staat perfect in een strak, rustig en modern interieur. Tv-meubel Lux is voorzien van twee laden en een opzetstuk waar je de tv aan kunt bevestigen. Tevens is dit tv meubel voorzien van verlichting aan de onderzijde van het meubel. Dat zorgt voor meer sfeer en geeft jouw hele tv-hoek een wat luxere uitstraling. Een tv meubel wit hoogglans is goed te combineren met allerlei soorten meubels en decoratie. Een felgekleurde vaas of lamp staat er namelijk perfect naast. Maar ook heel rustige meubels staan mooi bij dit tv-meubel. Ook nog op zoek naar een mooi dressoir? Kijk dan bij onze ruime collectie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 150 cm
Diepte
: 52 cm
Hoogte
: 120 cm
Gewicht
: 48 kg
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.