0
Woonwinkels open tijdens Tweede Pinksterdag!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Tv-meubel Lux

530,-
Productomschrijving
Tv meubel wit hoogglans Lux is een echte blikvanger. Dit mooie tv-meubel staat perfect in een strak, rustig en modern interieur. Tv-meubel Lux is voorzien van twee laden en een opzetstuk waar je de tv aan kunt bevestigen. Tevens is dit tv meubel voorzien van verlichting aan de onderzijde van het meubel. Dat zorgt voor meer sfeer en geeft jouw hele tv-hoek een wat luxere uitstraling. Een tv meubel wit hoogglans is goed te combineren met allerlei soorten meubels en decoratie. Een felgekleurde vaas of lamp staat er namelijk perfect naast. Maar ook heel rustige meubels staan mooi bij dit tv-meubel. Ook nog op zoek naar een mooi dressoir? Kijk dan bij onze ruime collectie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 52 cm
Hoogte
: 120 cm
Gewicht
: 48 kg
Breedte
: 150 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel Lux .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Lux vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.