0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Lux

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Lux vind je hieronder.
Productomschrijving
Tv meubel wit hoogglans Lux is een echte blikvanger. Dit mooie tv-meubel staat perfect in een strak, rustig en modern interieur. Tv-meubel Lux is voorzien van twee laden en een opzetstuk waar je de tv aan kunt bevestigen. Tevens is dit tv meubel voorzien van verlichting aan de onderzijde van het meubel. Dat zorgt voor meer sfeer en geeft jouw hele tv-hoek een wat luxere uitstraling. Een tv meubel wit hoogglans is goed te combineren met allerlei soorten meubels en decoratie. Een felgekleurde vaas of lamp staat er namelijk perfect naast. Maar ook heel rustige meubels staan mooi bij dit tv-meubel. Ook nog op zoek naar een mooi dressoir? Kijk dan bij onze ruime collectie dressoirs.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 150 cm
Hoogte
: 120 cm
Diepte
: 52 cm
Gewicht
: 48 kg
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.