0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Tv-meubel Lux

530

Productomschrijving

Tv meubel wit hoogglans Lux is een echte blikvanger. Dit mooie tv-meubel staat perfect in een strak, rustig en modern interieur. Tv-meubel Lux is voorzien van twee laden en een opzetstuk waar je de tv aan kunt bevestigen. Tevens is dit tv meubel voorzien van verlichting aan de onderzijde van het meubel. Dat zorgt voor meer sfeer en geeft jouw hele tv-hoek een wat luxere uitstraling. Een tv meubel wit hoogglans is goed te combineren met allerlei soorten meubels en decoratie. Een felgekleurde vaas of lamp staat er namelijk perfect naast. Maar ook heel rustige meubels staan mooi bij dit tv-meubel. Ook nog op zoek naar een mooi dressoir? Kijk dan bij onze ruime collectie.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 52 cm
Hoogte
: 120 cm
Gewicht
: 48 kg
Breedte
: 150 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel Lux .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Tv-meubel Lux vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.