0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Lattenbodem President Standard

460,-
Productomschrijving
De lattenbodem President Standard is een elektrische lattenbodem die verdeeld is in vijf delen. Al deze delen kun je zelf in hoogte verstellen. Zo kun jij het ideale ligcomfort voor jezelf creëren. De 28 latten hebben een dikte van 35 mm en zijn aan elkaar bevestigd door middel van een rubberen band en in het midden met ladderband. Vijf van deze latten hebben een instelbare hardheid, ook dit kun je naar eigen wens aanpassen. Het frame is ongeveer 7 cm hoog. Deze lattenbodem is geschikt voor gebruik met matrassen van schuim en van latex. Omdat dit een elektrisch verstelbaar frame is, kun je terwijl je in bed ligt, jouw lattenbodem soepel aanpassen. Deze lattenbodem heeft zelfs een nooddaalfunctie, wat betekent dat je ook bij stroomuitval het bed kunt verlagen. Bekijk ook eens ons assortiment matrassen, voor het ultieme ligcomfort.

Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Lattenbodem President Standard.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Lattenbodem President Standard vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.