0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Lattenbodem President Standard

450,-
Productomschrijving
De lattenbodem President Standard is een elektrische lattenbodem die verdeeld is in vijf delen. Al deze delen kun je zelf in hoogte verstellen. Zo kun jij het ideale ligcomfort voor jezelf creëren. De 28 latten hebben een dikte van 35 mm en zijn aan elkaar bevestigd door middel van een rubberen band en in het midden met ladderband. Vijf van deze latten hebben een instelbare hardheid, ook dit kun je naar eigen wens aanpassen. Het frame is ongeveer 7 cm hoog. Deze lattenbodem is geschikt voor gebruik met matrassen van schuim en van latex. Omdat dit een elektrisch verstelbaar frame is, kun je terwijl je in bed ligt, jouw lattenbodem soepel aanpassen. Deze lattenbodem heeft zelfs een nooddaalfunctie, wat betekent dat je ook bij stroomuitval het bed kunt verlagen. Bekijk ook eens ons assortiment matrassen, voor het ultieme ligcomfort.

Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.