0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Lattenbodem President Standard

460,-
Productomschrijving
De lattenbodem President Standard is een elektrische lattenbodem die verdeeld is in vijf delen. Al deze delen kun je zelf in hoogte verstellen. Zo kun jij het ideale ligcomfort voor jezelf creëren. De 28 latten hebben een dikte van 35 mm en zijn aan elkaar bevestigd door middel van een rubberen band en in het midden met ladderband. Vijf van deze latten hebben een instelbare hardheid, ook dit kun je naar eigen wens aanpassen. Het frame is ongeveer 7 cm hoog. Deze lattenbodem is geschikt voor gebruik met matrassen van schuim en van latex. Omdat dit een elektrisch verstelbaar frame is, kun je terwijl je in bed ligt, jouw lattenbodem soepel aanpassen. Deze lattenbodem heeft zelfs een nooddaalfunctie, wat betekent dat je ook bij stroomuitval het bed kunt verlagen. Bekijk ook eens ons assortiment matrassen, voor het ultieme ligcomfort.

Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Lattenbodem President Standard.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Lattenbodem President Standard ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.