0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Lattenbodem President Standard

450

Productomschrijving

De lattenbodem President Standard is een elektrische lattenbodem die verdeeld is in vijf delen. Al deze delen kun je zelf in hoogte verstellen. Zo kun jij het ideale ligcomfort voor jezelf creëren. De 28 latten hebben een dikte van 35 mm en zijn aan elkaar bevestigd door middel van een rubberen band en in het midden met ladderband. Vijf van deze latten hebben een instelbare hardheid, ook dit kun je naar eigen wens aanpassen. Het frame is ongeveer 7 cm hoog. Deze lattenbodem is geschikt voor gebruik met matrassen van schuim en van latex. Omdat dit een elektrisch verstelbaar frame is, kun je terwijl je in bed ligt, jouw lattenbodem soepel aanpassen. Deze lattenbodem heeft zelfs een nooddaalfunctie, wat betekent dat je ook bij stroomuitval het bed kunt verlagen. Bekijk ook eens ons assortiment matrassen, voor het ultieme ligcomfort.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.