0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Lattenbodem Flexomat Max

380,-
Productomschrijving
Deze lattenbodem met 28 latten (multilaag) en beweegbare beschermkappen is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De lattenbodem Flexomat Max is elektrisch instelbaar inclusief afstandsbediening. Deze lattenbodem heeft zeven comfortzones en vijf verstelbare latten, waarmee je zelf de gewenste ondersteuning instelt en voor een ultiem ligcomfort gaat. Een doorvlochten kunststof middenband zorgt voor een optimale gewichtsverdeling. Geschikt voor alle matrassen uit onze collectie. De maximale belasting is tot 135 kg lichaamsgewicht. Deze lattenbodem is in diverse afmetingen leverbaar. De hoogte van het frame is 11 cm. Deze lattenbodem is in meerdere afmetingen verkrijgbaar voor dezelfde prijs. De afmetingen gaan van 70 tot 90 cm in de breedte.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 11 cm
Hoogte
: 7 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.