0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Lattenbodem Flexomat Max

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Lattenbodem Flexomat Max vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze lattenbodem met 28 latten (multilaag) en beweegbare beschermkappen is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De lattenbodem Flexomat Max is elektrisch instelbaar inclusief afstandsbediening. Deze lattenbodem heeft zeven comfortzones en vijf verstelbare latten, waarmee je zelf de gewenste ondersteuning instelt en voor een ultiem ligcomfort gaat. Een doorvlochten kunststof middenband zorgt voor een optimale gewichtsverdeling. Geschikt voor alle matrassen uit onze collectie. De maximale belasting is tot 135 kg lichaamsgewicht. Deze lattenbodem is in diverse afmetingen leverbaar. De hoogte van het frame is 11 cm. Deze lattenbodem is in meerdere afmetingen verkrijgbaar voor dezelfde prijs. De afmetingen gaan van 70 tot 90 cm in de breedte.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 7 cm
Diepte
: 11 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.