0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Lattenbodem Exellent

399,-
Productomschrijving
De lattenbodem Excellent is een frame van hoge kwaliteit met veerelementen. Op die manier heb je het ultieme ligcomfort, omdat dit meebeweegt met het lichaam. Het frame heeft een structuur die lijkt op honingraten. Dit type toepassing biedt een veel grotere elasticiteit van alle lichaamsondersteuningszones. De flexibele frame-elementen maken onafhankelijke beweging mogelijk, waardoor een betere verdeling van het gewicht is. Daarnaast is er een effectievere ventilatie van het matras mogelijk. Dit voert dus bijvoorbeeld lichaamszweet af. Deze lattenbodem is beschikbaar in meerdere afmetingen. Bekijk ook eens ons assortiment matrassen, voor een nog beter ligcomfort. Of neem een kijkje bij onze collectie bedden.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Lattenbodem Exellent ook:
Meubelzaak

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO meubelzaak. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.