0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Lattenbodem Exellent

390,-
Productomschrijving
De lattenbodem Excellent is een frame van hoge kwaliteit met veerelementen. Op die manier heb je het ultieme ligcomfort, omdat dit meebeweegt met het lichaam. Het frame heeft een structuur die lijkt op honingraten. Dit type toepassing biedt een veel grotere elasticiteit van alle lichaamsondersteuningszones. De flexibele frame-elementen maken onafhankelijke beweging mogelijk, waardoor een betere verdeling van het gewicht is. Daarnaast is er een effectievere ventilatie van het matras mogelijk. Dit voert dus bijvoorbeeld lichaamszweet af. Deze lattenbodem is beschikbaar in meerdere afmetingen. Bekijk ook eens ons assortiment matrassen, voor een nog beter ligcomfort. Of neem een kijkje bij onze collectie bedden.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.