0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Lattenbodem Exellent

390,-
Productomschrijving
De lattenbodem Excellent is een frame van hoge kwaliteit met veerelementen. Op die manier heb je het ultieme ligcomfort, omdat dit meebeweegt met het lichaam. Het frame heeft een structuur die lijkt op honingraten. Dit type toepassing biedt een veel grotere elasticiteit van alle lichaamsondersteuningszones. De flexibele frame-elementen maken onafhankelijke beweging mogelijk, waardoor een betere verdeling van het gewicht is. Daarnaast is er een effectievere ventilatie van het matras mogelijk. Dit voert dus bijvoorbeeld lichaamszweet af. Deze lattenbodem is beschikbaar in meerdere afmetingen. Bekijk ook eens ons assortiment matrassen, voor een nog beter ligcomfort. Of neem een kijkje bij onze collectie bedden.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.