0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Lattenbodem Comfort

90,-
Productomschrijving
Lattenbodem Comfort is een houten bedframe, met een dubbele centrale balk die zeer stabiel is, maar tegelijkertijd ook flexibele ondersteuning voor het matras biedt. Het systeem met smalle, dwars opspringende latten, maakt het mogelijk dat deze lattenbodem kan worden gebruikt voor alle soorten matrassen. Behalve groot comfort, kan dit frame er ook voor zorgen dat de hardheid van het matras aangepast wordt. Op deze manier kan iedereen, afhankelijk van gewicht, de gewenste steunhardheid voor zijn matras aanpassen. De uiteinden van de latten zijn voorzien van een rubberen band die het schuiven van het matras tegengaat. Het frame heeft een dikte van 8 cm. In het midden is deze lattenbodem voorzien van een ladder band. Deze lattenbodem is zowel aan het hoofdeind als aan het voeteneind in hoogte verstelbaar. Bekijk ook eens onze matrassen, voor een ultiem ligcomfort.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 70 cm
Lengte
: 200 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Lattenbodem Comfort vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.