0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Lattenbodem Comfort

79,-
Productomschrijving
Lattenbodem Comfort is een houten bedframe, met een dubbele centrale balk die zeer stabiel is, maar tegelijkertijd ook flexibele ondersteuning voor het matras biedt. Het systeem met smalle, dwars opspringende latten, maakt het mogelijk dat deze lattenbodem kan worden gebruikt voor alle soorten matrassen. Behalve groot comfort, kan dit frame er ook voor zorgen dat de hardheid van het matras aangepast wordt. Op deze manier kan iedereen, afhankelijk van gewicht, de gewenste steunhardheid voor zijn matras aanpassen. De uiteinden van de latten zijn voorzien van een rubberen band die het schuiven van het matras tegengaat. Het frame heeft een dikte van 8 cm. In het midden is deze lattenbodem voorzien van een ladder band. Deze lattenbodem is zowel aan het hoofdeind als aan het voeteneind in hoogte verstelbaar. Bekijk ook eens onze matrassen, voor een ultiem ligcomfort.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 70 cm
Lengte
: 200 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.