0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Laptoptafel Monocle

0/10 (0 reviews)
Productomschrijving
Werk je veel thuis, dan is dit item perfect voor jou. De laptoptafel Monocle is behalve heel praktisch, ook heel mooi. De gouden afwerking zorgt voor een luxe uitstraling en staat prachtig bij veel kleuren banken. Zo is het mooi te combineren met een zwarte of grijze hoekbank, maar ook groen en goud is een geweldige combi.

Deze laptoptafel is perfect te gebruiken wanneer je het heerlijk vindt om op de bank te werken. Je plaatst hier makkelijk al je items op. Ook handig wanneer je geen salontafel in de buurt hebt. Op deze laptoptafel plaats je natuurlijk ook makkelijk eten en drinken.
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Laptoptafel Monocle.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Laptoptafel Monocle ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.