0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Laptoptafel Iron

79,-
Productomschrijving
Een laptoptafel is een ideale oplossing wanneer je vanuit thuis werkt. Of veel op de bank zit te downloaden en streamen. Je laptop op je schoot is namelijk niet altijd handig of prettig. De laptop kan niet alleen oververhit raken, maar jouw zithouding wordt er ook niet beter op. Laptoptafel Iron is perfect. Deze kun je makkelijk over je bank schuiven en je plaatst je laptop er op. Zo kun je makkelijk werken, studeren, of gewoon heerlijk filmpjes kijken. Wanneer je klaar bent met je laptop, kun je de laptoptafel gebruiken als bijzettafeltje. Zo kun je hier je drankjes en hapjes ook op kwijt, wanneer je wél naar de tv kijkt bijvoorbeeld. Ook toe aan een nieuwe bank? Kijk dan bij onze ruime collectie bankstellen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 40 cm
Hoogte
: 70 cm
Breedte
: 40 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.