0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Lampenset Quint

Adviesprijs 170,- 155 9%
  • Hanglamp Quint
  • Industriële staande lamp Quint
Productomschrijving
De lampenset Quint bestaat uit twee lampen met hetzelfde design. De hanglamp en staande lamp hebben beide een zwarte kap en ogen heel modern, maar ook industrieel. Deze items kunnen dus in meerdere woonstijlen perfect tot hun recht komen. Plaats er één in de hoek van jouw kamer bijvoorbeeld en de ander boven de zithoek of eethoek. Zo krijg je een uniforme en rustige uitstraling in jouw woning. Wil je deze lampen toch eerst een keer in het echt bekijken? Dan heten wij jou van harte welkom in één van onze woonwinkels. Wij hebben meerdere lampenset combi deals in onze collectie, deze bekijk je online.

Let op: deze combi deals zijn website only.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Te bekijken?
: Ja, in Geleen
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.