0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Lampenset Noa

109,95 95 14% Je bespaart € 14,95
  • Hanglamp Noa multi
  • Staande lamp Noa
Productomschrijving
De lampenset Noa bestaat uit twee lampen: een staande lamp en een hanglamp. Deze lampen komen uit dezelfde serie en passen daarom perfect bij elkaar. Of je jouw zithoek en eethoek nou in één ruimte hebt of niet: deze twee lampen uit de lampenset gaan geweldig samen! Dit komt omdat beide items in hetzelfde industriële design komen en uitgevoerd zijn in hetzelfde materiaal. Shop nu deze en andere lampensets nu online. Zoek je nog meer items om jouw woning mee aan te kleden of te decoreren? Vergeet dan zeker onze grote collectie schilderijen niet!

Let op: deze combi deals zijn website only.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.