0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Lampenset Bloom

148,- 135 9% Je bespaart € 12,90
  • Hanglamp Bloom
  • Staande lamp Bloom
Productomschrijving
De lampenset Bloom is perfect voor in een landelijke woonstijl of een interieur waar veel lichte kleuren worden gebruikt. Deze lampenset is onderdeel van onze combi deals en bestaat uit een hanglamp en een staande lamp. Deze zijn uitgevoerd in hetzelfde materiaal en hetzelfde design en passen dus perfect bij elkaar. Beide vallen op, maar zijn ook mooi samen in één ruimte te plaatsen. Zeker in combinatie bij een lichte bank, maar zelfs bij een stoere, donkere bank komt deze lampenset goed tot z'n recht. Wil je deze items eerst met eigen ogen bekijken? Dat kan natuurlijk! Onze woonwinkels heten je van harte welkom.

Let op: deze combi deals zijn website only.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.