0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Lamp Staand Tripod Rond

339,-
Productomschrijving
Deze mooie landelijke lamp geeft een echt plattelandsgevoel. Mooi in combinatie met een Scandinavische of natuurlijk een landelijke inrichting. Dit is daarnaast ook nog eens een echte blikvanger!

Interesse in deze landelijke lamp? Neem dan contact op met onze klantenservice. Deze lamp is namelijk alleen beschikbaar in (één van) onze woonwinkels.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Lamp Staand Tripod Rond vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.