0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kuipstoeltje Troy

85,-
  • Microfiber - CO_Cognac
  • Microfiber - CO_DarkGrey
Productomschrijving
Kuipstoeltje Troy is een speelse toevoeging aan je eethoek. Dit kuipstoeltje van WOONENZO komt in meerdere kleuren, namelijk donker grijs en cognac. Deze kleuren geven naast een speels, ook een industrieel tintje aan de ruimte waar je eet. Kuipstoeltjes zijn ideaal om je eetkamer gezellig aan te kleden; het geeft een heel huiselijke sfeer. Daarnaast zijn ze ook heel praktisch. Zeker voor kinderen. Zij kunnen nu in een ‘grote mensen stoel’ zitten, zonder dat ze gevaarlijk op het randje van een stoel zitten en er af vallen. Bekijk ook onze eettafels, om jouw eetkamer nu helemaal af te stylen. Shop kuipstoeltje Troy nu snel!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 52 cm
Hoogte
: 72 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Diepte
: 71 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.