0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kruk Serman

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Kruk Serman is perfect als decoratie of toevoeging aan je zit- of leefhoek. Leuk je woonkamer wat op, met dit schattige krukje. Uitgevoerd met massief houten poten, voor een landelijk en stoer effect. Deze kruk is leverbaar in vier kleuren en in de stof Actona. Een stof van uitstekende kwaliteit. De kleuren waarin deze kruk verkrijgbaar is, zijn donkerblauw, donkergroen, grijs en bordeaux. Wanneer je het ultieme luxe efffect wil, kun je altijd voor bordeaux gaan. Dit geeft iedere living een echt decadente uitstraling. Houd je meer van neutraal, ga dan voor grijs. Donkerblauw en donkergroen geven juist weer een speels en stoer effect en zorgen daarnaast ook voor een gezellige look in de kamer. Een kruk is ook ideaal om bij een fauteuil te zetten, als voetenbankje. Kijk hier voor ons assortiment fauteuils.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 40 cm
Hoogte
: 43 cm
Lengte
: 40 cm
Gewicht
: 4 kg

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.