0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Klok Wharf XL bruin

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze houten klok geeft een verweerd uiterlijk aan jouw woonkamer, keuken of slaapkamer. Met deze mooie houten klok haal je een echte eyecatcher in huis!

Interesse in deze klok? Neem contact op met de klantenservice. Dit is namelijk een item dat enkel in (één van) de woonwinkels op voorraad is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Eindhoven

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.