0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Klok rond zilver/champagne

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze ouderwets ogende klok is juist heel modern nu. Het is een echte trend. Door de radartjes krijg je het unieke uiterlijk. Niemand zal z'n ogen af kunnen houden van deze ronde klok! Door de led-verlichting krijgt deze klok een speciaal en uniek karakter. Binnenin zit een spiegel en de klok is afgewerkt in de kleur zilver en champagne.

LET OP! In de klok passen 2 x AA batterijen. Ter hoogte van IV is een schakelaar met 4 standen. En een timer.

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.