0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Klok met tandwielen en Romeinse cijfers

79.95,-
Productomschrijving
Deze klok is uniek omdat er niet alleen Romeinse cijfers op te zien zijn maar ook digitale cijfers. Op de achtergrond zie je de tandwielen, wat een heel bijzondere, maar ook industriële uitstraling geeft aan de klok. Ook omdat je deze klok met tandwielen ziet, krijgt het geheel een heel robuuste look. De klok is uitgevoerd in metaal. Het gouden geeft juist een chique en elegante uitstraling. Door deze kleur past deze klok aan iedere wand. Of een muur nou een donkere kleur heeft of juist licht of zelfs wit is: goud staat overal prachtig. Bekijk ook eens onze schilderijen, voor nog meer items aan de muur!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 60 cm
Breedte
: 60 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Klok met tandwielen en Romeinse cijfers vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.