0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Klok Eddie zink

49.95,-
Productomschrijving
Dit is pas echt een uniek exemplaar, deze klok is een one of a kind! Dit vind je nergens anders. Maak helemaal de blits met jouw unieke klok. Heel makkelijk te plaatsen op een klein tafeltje, jouw tv meubel of op een vensterbank!

LET OP! Dit product hebben wij helaas niet op voorraad in ons magazijn, maar wel in één of meerdere van onze showrooms. Interesse in dit product? Neem dan even contact op met onze klantenservice.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.